ProStil

Найбільший прапор України

Найбільший прапор України

Серпень 20, 2015 12:34   Переглядів (2361)  

Найбільший прапор України

 

Прапор України - як символ Свободи для кожного українця

У звільненому від бойовиків Артемівську Донецької області 23 серпня 2014 року сотні жителів міста розтягнули на стадіоні величезний синьо-жовтий прапор України. Так учасники мітингу продемонстрували протест проти розколу країни, проти ворожнечі, проти розрухи!

Прапор рекордних розмірів (20х60 м) виготовлений нашою компанією ProStil по спеціальному замовленню. Фахівці інтернет-супермаркету навіть придумали спеціальну технологію, щоб це унікальний виріб було зручно скласти, а потім розгорнути. Вражаюча своїми розмірами полотнище стало предметом гордості всіх жителів країни.

Напередодні державного свята - Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора жителі країни і багато ідейні українці зарубіжжя прагнуть активніше демонструвати патріотичний дух. Показують свою відданість ідеї самостійності і незалежності держави, віру в прекрасне майбутнє свого народу, в першу чергу, за допомогою Державного Прапора.

Жителі міст і сіл України все частіше вивішують прапори і маленькі прапорці на фасадах своїх житлових будинків, у вікнах і на балконах квартир, на автомобілях і іншому транспорті. Вони красномовно говорять: ми народжені в прекрасній і багатій країні, ми пишаємося тим, що ми - українці! Наші предки не шкодували життя заради свободи, і ми, їх гідні нащадки, будемо відстоювати їх справу до кінця! Прапор України -символ нашої незалежності і любові до Батьківщини.

Купити прапор України найрізноманітніших варіантів під індивідуальне замовлення або просто з вітрини нашого магазину - дуже зручно, швидко і вигідно! За допомогою поштової доставки ми відправимо його в будь-який куточок України.

466660_20140823204019

Повна версія

Мобільна версія